06 de març, 2015

Colorado, segona part

Ens vam llevar d'hora i vam anar a esmorzar al Big Horn Restaurant, on tenen una carta amplíssima per fer un American breakfast típic: ous, bacon, pancakes, torrades, gofres, sucs i cafe americà, d'aquell que et fan tants refills com vulguis.
Amb la panxa plena (massa i tot), vam tornar al RMNP. Aquest cop el creuarem d'est a oest, ja que aquella nit volíem dormir ja camí de Moab. Per fer això vam resseguir la carretera Trail Ridge Road, la ruta més recomanada per visitar el parc. Al final de la ruta, deixarem el parc per la zona del Grand Lake (al sud-oest).

Galls dindi salvatges - Meleagris gallopavo





marmota de ventre groc -Marmota flaviventris

La primera parada va ser per fer una petita caminada per la tundra, seguint el Ute Trail, des d'on es tenen unes vistes de la tundra alpina espectaculars.








La següent parada la vam fer per fer la caminada del Tundra Communities Trail. Seguint aquest camí et trobes aquestes formacions rocoses, les Mushroom Rocks. Tot i que t'has de desviar una mica del camí val la pena acostar-s'hi, ja que des de la part del darrere de les Mushroom Rocks es té una vista espectacular del Longs Peak. Aquell dia feia un vent gelat que et tallava la pell i notàvem la falta d'oxigen degut a l'altitud, però vam fer el camí fins arribar a dalt.


Aquí s'ha de tenir paciència i seure una estona observant les roques fins veure un moviment ràpid: la petita pica americana, recol·lectant herbes que guardarà entre les roques i seran el seu menjar per l'hivern.



divisòria continental nord-americana


Ja de baixada, ens vam retrobar amb els nostres amics els cérvols.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada