05 de maig, 2014

Costa Rica, tercera part

L'últim dia que passaríem a La Fortuna es va despertar amb aquesta vista espectacular del volcà. L'Arenal ens acomiadava mentres ens preparàvem per la visita que teníem per davant: el Parc Nacional del Volcan Tenorio.


El Parc Nacional Volcan Tenorio és conegut, no pel volcà, sinó pel Rio Celeste i les seves aigües de color blau cel. Aquest color espectacular és un efecte òptic que es dóna per la dispersió de la llum solar provocada per l'alta concentració de silicats d'alumini que es troba a l'aigua. Aquesta és la teoria més recent, tot i que també es diu, que aquest color és el resultat de la reacció del carbonat de calci i el sofre que provenen del volcà.

La fauna que es troba en aquest parc destaca per la presència de tapirs, tot i que és pràcticament impossible trobar-se'ls.

Des de l'entrada del parc, vam recórrer el camí pel bosc fins arribar al mirador de la cascada del Rio Celeste. Una caminada d'una hora, aproximadament.








Continuant uns metres més pel camí, arribem a la Laguna Azul i a on s'ajunten l'aigua blava amb l'aigua transparent.












Després de l'excursió per veure el Rio Celeste, per descansar i renovar forces vam fer un Gallo Pinto per dinar: en aquest cas l'arròs i els frijoles s'acompanyen de carn de pollastre o de vedella, o de verdures pels vegetarians; al restaurant que hi ha a l'entrada del parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada